BVB Recruit

Recrutare de personal din Asia

Primește cu încredere personal din Asia, fără să îți faci griji legate de acte sau integrarea necesară

BVB Recruit vine în întâmpinarea companiilor care au probleme în a găsi angajați muncitori, responsabili, competitivi și pasionați de ceea ce fac, în special în domeniile: hotelier, construcții, restaurante, agricultură, industria de textile și auto.

Recrutăm personal din Nepal, Vietnam, Sri Lanka, India, Malaezia, Indonezia și Filipine.

Cunoaștem cu exactitate care sunt procedurile de recrutare și angajare ale cetățenilor din Asia, documentația și vizele necesare pentru șederea și angajarea lor pe teritoriul țării noastre. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru ca tu să stai fără griji și să te bucuri de beneficiile de a avea personal calificat potrivit pentru nevoile companiei tale.

Learn More

De ce Asia?

Piața forței de muncă a devenit foarte competitivă în ultimii ani, așa că am căutat soluții pentru a veni în sprijinul clienților noștri, fără a le încărca costurile de angajare. Lipsa de personal nu mai este o scuza ca business-ul să stagneze, deoarece acum ai tot ce este necesar pentru a avea angajați din țările asiatice.

Deficitul de personal nu va mai fi o problema pentru tine

Angajații asiatici sunt extraordinar de muncitori, disciplinați și adaptabili. Sunt dornici de experiența nouă de a lucra intr-o țară din Europa și profită la maximum de această oportunitate. Tocmai, de aceea, sunt foarte motivați să ofere o muncă de calitate, care să le permită să experimenteze cât mai mult din cultura noastră.

Vei avea acces la candidați care sunt selectați și testați cu atenție și profesionalism

Procedura de recrutare a personalului din Asia necesită multă implicare și energie, dar și cunoașterea legislației de recrutare și angajare a personalului. Poți apela cu incredere la noi pentru a-ți fi alături în acest proces, având siguranța că fiecare candidat trece prin mai multe etape de recrutare și selecție, procesul fiind personalizat pentru nevoile tale. Fiind deschis către aceste oportunități, poți avea un impact pozitiv atât asupra companiei tale, cât și asupra mediului economic din România.

Îți livrăm personalul direct la companie, fără griji și bătăi de cap

Fii fără griji dacă nu știi ce presupune să angajezi un cetățean din afara UE. Ne ocupăm noi de tot și îți stăm la dispoziție cu orice întrebări vei avea.

Asian Recruitment

Vrei să recrutezi personal Asiatic?

Contactează-ne acum

Numele *

Adresa de email *

Subiectul *

Mesaj

Introdu codul de mai jos

captcha

Telefon

+40 747 976 115

Email

office@bvb-recruit.ro

BVB Recruit