[google-translator]

BVB Recruit

Recrutare de personal din Asia

Primește cu încredere personal din Asia, fără să îți faci griji legate de acte sau integrarea necesară

BVB Recruit vine în întâmpinarea companiilor care au probleme în a găsi angajați muncitori, responsabili, competitivi și pasionați de ceea ce fac, în special în domeniile: hotelier, construcții, restaurante, agricultură, industria de textile și auto.

Recrutăm personal din Nepal, Vietnam, Sri Lanka, India, Malaezia, Indonezia și Filipine.

Cunoaștem cu exactitate care sunt procedurile de recrutare și angajare ale cetățenilor din Asia, documentația și vizele necesare pentru șederea și angajarea lor pe teritoriul țării noastre. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru ca tu să stai fără griji și să te bucuri de beneficiile de a avea personal calificat potrivit pentru nevoile companiei tale.

Learn More

Cum recrutăm personalul asiatic

Recrutarea de personal asiatic presupune o serie de etape și formalități de care ne vom ocupa noi

BVB Recruit îți oferă servicii complete de rercrutare de personal din Asia printr-o planificare atentă și personalizată. Construim profilul candidatului și selectăm doar cei mai buni candidați pentu a ne asigura că nevoia ta de personal este satisfăcută.

Pentru a ne asigura că viitorul tău angajat va fi productiv, organizăm teste de integritate la centre autorizate. Astfel, candidații sunt testați pentru a fi siguri că sunt potriviți profilului și nu au probleme. Vor fi eleminate persoanele cu probleme legate de alcool, droguri, trecut violent, acte de furt și multe altele.

Toate formalitățile de imigrare vor fi realizate de noi pentru a obține documentele necesare: aviz de muncă, certificat de echivalare a studiilor, adeverință ANOFM, permis de ședere în scop de muncă și permis de lungă ședere

Înțelegem că de integrarea și adaptarea rapidă a angajaților depinde succesul afacerii tale și de aceea, BVB Recruit face o prioritate din ajutarea viitorilor tăi angajați.

Dacă un caz excepțional de neînțelegere apare între tine și personalul tău asiatic, îți punem la dispoziție un mediator pentru a te ajuta să rezolvi problema, fară ca afacerea ta să fie afectată.

BVB Recruit oferă angajatorilor suport pe toată perioada colaborării pentru a asigura o bună desfășurare a activității noilor angajați. De asemenea, personalul asiatic va beneficia de suportul nostru atât în relația cu angajatorul, cât și pentru buna integrare în societate.

De ce Asia?

Piața forței de muncă a devenit foarte competitivă în ultimii ani, așa că am căutat soluții pentru a veni în sprijinul clienților noștri, fără a le încărca costurile de angajare. Lipsa de personal nu mai este o scuza ca business-ul să stagneze, deoarece acum ai tot ce este necesar pentru a avea angajați din țările asiatice.

Deficitul de personal nu va mai fi o problema pentru tine

Angajații asiatici sunt extraordinar de muncitori, disciplinați și adaptabili. Sunt dornici de experiența nouă de a lucra intr-o țară din Europa și profită la maximum de această oportunitate. Tocmai, de aceea, sunt foarte motivați să ofere o muncă de calitate, care să le permită să experimenteze cât mai mult din cultura noastră.

Vei avea acces la candidați care sunt selectați și testați cu atenție și profesionalism

Procedura de recrutare a personalului din Asia necesită multă implicare și energie, dar și cunoașterea legislației de recrutare și angajare a personalului. Poți apela cu incredere la noi pentru a-ți fi alături în acest proces, având siguranța că fiecare candidat trece prin mai multe etape de recrutare și selecție, procesul fiind personalizat pentru nevoile tale. Fiind deschis către aceste oportunități, poți avea un impact pozitiv atât asupra companiei tale, cât și asupra mediului economic din România.

Îți livrăm personalul direct la companie, fără griji și bătăi de cap

Fii fără griji dacă nu știi ce presupune să angajezi un cetățean din afara UE. Ne ocupăm noi de tot și îți stăm la dispoziție cu orice întrebări vei avea.

Asian Recruitment

Vrei să recrutezi personal Asiatic?

Contactează-ne acum

  Numele *

  Adresa de email *

  Subiectul *

  Mesaj

  Introdu codul de mai jos

  captcha

  Telefon

  +40 747 976 115

  Email

  office@bvb-recruit.ro

  Înscrie-te la newsletter!

  Îți vom trimite ocazional câte un email cu informații utile pentru tine.

  BVB Recruit