[google-translator]

BVB Recruit

BVB Recruit este partenerul tău spre dezvoltare

De astăzi, succesul afacerii tale este iminent, deoarece îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii de resurse umane: de la recrutare de personal și selecție, la muncă temporară, administrare de personal, calcul salarial și training-uri. Oamenii sunt sufletul unei afaceri, de aceea îți aducem în companie oamenii cei mai buni, integri și comunicatori. Pregătește-te să lucrezi cu oameni pasionați, care îți depășesc așteptările, indiferent de situație.

Află mai mult

Cheia succesului în business sunt oamenii determinați, muncitori și pasionați, iar noi suntem aici să îi reprezentăm

BVB Recruit a fost creată pentru tine, cel care cauți anagajați valoroși, care să te ajute la îndeplinirea misiunii și a obiectivelor companiei, cât și pentru cel care caută să lucreze într-o companie care să îi ofere stabilitatea și mediul necesare dezvoltării sale profesionale. 

Oamenii pasionați, cu expertiză pe zona de resurse umane, te vor ajuta să ai un impact pozitiv major pe piața economică, prin selectarea candidaților care sunt cei mai potriviți pentru postul vacant din compania ta și care au un potențial uriaș de creștere. În același timp, alegem să fim parteneri cu companiile care sunt integre, stabile și capabile să ofere cele mai bune și sigure condiții pentru candidații noștri.

Află mai multe
Contactează-ne

Recunoașterea noastră

BVB Recruit a avut parteneriate de succes cu peste 200 de companii din domenii diverse care au fost impresionate de implicarea, promptitudinea și serviciile oferite.

+
Clienți
+
Recrutați

Succes fără granițe

Atunci când piața autohtonă nu îți poate oferi oamenii potriviți, apelăm cu entuziasm la piața forței de muncă din Asia. Asiaticii sunt foarte deschiși către experiențe noi, se adaptează și integrează ușor, sunt motivati și disciplinați, așa că e o plăcere să lucrezi cu ei.

Vreau să găsesc angajații potriviți

Sună acum

Recrutare Asia

Ne aflăm într-o etapă în care piața forței de muncă este foarte competitivă și a devenit o provocare să găsești omul potrivit, la momentul potrivit. Descoperă pentru compania ta oamenii care să fie muncitori, dornici de perfecționare continuă și care să se potrivească cu valorile și viziunea companiei. Atunci cand nu găsești oamenii potriviți pe piața autohtonă, apeleaza la BVB Recruit și îți punem la dispozitie resursele necesare pentru a selecta și recruta personal din Asia.

 • Deficitul de personal nu va mai fi o problemă pentru tine
 • Vei avea acces la candidați care sunt selectați și testați cu atenție și profesionalism
 • Îți livrăm personalul direct la companie, fără griji și bătăi de cap
Vreau personal Asiatic

Blog

Află mai multe despre HR

Contactează-ne

Ne place să ascultăm și suntem nerăbdători să discutăm despre afacerea ta. Sună-ne acum sau trimite-ne un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Strada Zizinului, nr 17, Brasov

+40 747 976 115

office@bvb-recruit.ro

  Numele *

  Adresa de email *

  Subiectul *

  Mesaj

  Introdu codul de mai jos

  captcha

  BVB Recruit