[google-translator]

BVB Recruit

Facem săptămânile mai palpitante

contactează-ne

Cine suntem?

BVB Recruit a fost creată pentru tine, cel care cauți anagajați valoroși, care să te ajute la îndeplinirea misiunii și a obiectivelor companiei, cât și pentru cel care caută să lucreze într-o companie care să îi ofere stabilitatea și mediul necesare dezvoltării sale profesionale.

Cheia succesului în business sunt oamenii determinați, muncitori, pasionați și curajosi, iar noi suntem aici să îi reprezentăm.

Printr-un parteneriat de încredere, vei primi în cel mai scurt timp soluțiile de recrutare personal cele mai potrivite pentru compania ta, care să îți depășească așteptările. Ne axăm pe creșterea afacerii tale oferind servicii de calitate și oameni care să își dezvolte potențialul la locul de muncă. Satisfactia noastra cea mai mare este să vedem că oamenii înfloresc atunci când lucrează în mediile propice unde noi i-am călăuzit.

Oamenii pasionați, cu expertiză pe zona de resurse umane, te vor ajuta să ai un impact pozitiv major în piața economică, prin selectarea candidaților care sunt cei mai potriviți pentru postul vacant din compania ta și care au un potențial uriaș de creștere. În același timp, alegem să fim parteneri cu companiile care sunt integre, stabile și capabile să ofere cele mai bune și sigure condiții pentru candidații noștri.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Misiunea BVB Recruit

Misiunea BVB Recruit este de a clădi parteneriate de valoare, care să dureze în timp, prin a oferi companiilor angajații cei mai potriviți, pasionați și dornici de perfecționare, iar candidaților să le ofere locul de muncă prietenos și ideal, la care visau dintotdeauna, unde să se simtă apreciați, unde să își descopere potențialul și să își dezvolte aptitudinile.

Viziunea BVB Recruit

Viziunea noastra este de a crea cea mai puternică legatură între angajați și angajatori, unde autenticitatea, încrederea, stabilitatea și succesul să fie valori calauză pentru toate parțile implicate. Punem accent pe potențialul factorului uman și oferim soluții de recrutare personal, la cele mai înalte standarde, care să aibă un impact pozitiv în mediul economic și de business din România.

Valorile noastre

PROACTIVITATE

Ne străduim ca indiferent de provocările din piața de resurse umane, să fim mereu open-minded, flexibili și să reacționăm prompt la cerințele clienților 

ÎNȚELEGERE

Îți ascultăm nevoile și venim către tine cu soluții inovative, create special pentru tine.

INCREDERE

Când lucrezi cu noi, ești sigur că primești integritate, profesionalism, respect și asumare. Creăm parteneriate care să aducă valoare pentru toate părțile implicate, cu încredere în oamenii pe care îi recrutăm și în companiile către care îi călăuzim.

PROFESIONALISM

Îți ascultăm nevoile și venim către tine cu soluții inovative, create special pentru tine.

Înscrie-te la newsletter!

Fii fara griji! Îți vom trimite ocazional câte un newsletter, care considerăm că ar fi potrivit pentru nevoile tale.

Contactează-ne acum

  Numele *

  Adresa de email *

  Subiectul *

  Mesaj

  Introdu codul de mai jos

  captcha

  Telefon

  +40 747 976 115

  Email

  office@bvb-recruit.ro

  BVB Recruit