[google-translator]

BVB Recruit

Adu-ți afacerea la nivelul următor

Ne aflăm într-o etapă în care piața forței de muncă este foarte competitivă și a devenit o provocare să găsești omul potrivit, la momentul potrivit. Descoperă pentru compania ta oamenii care să fie muncitori, dornici de perfecționare continuă și care să se potrivească cu valorile și viziunea companiei. Atunci când nu găsești oamenii potriviți pe piața autohtonă, apelează la BVB Recruit și îți punem la dispoziție resursele necesare pentru a selecta și recruta personal din Asia.

Contactează-ne

Serviciile noastre

Ce ai de câștigat?

Un partener de încredere și scalabil, care să fie alături de tine oricând ai nevoie.

Timp și libertate

Timpul este resursă neprețuită pe care noi ți-o oferim atunci când te eliberăm de povara de recrutare de personal, angajare, gestionarea documentelor necesare și a salariilor.

Performanța și creșterea afacerii

Fii propulsat în topul celor mai doriți angajatori la nivel național prin angajarea celor mai bune persoane, puse la dispoziție de experții noștri în recrutare. Angajații creează o cultură organizațională, contribuie la dezvoltarea afacerii și devin promotorii brandului companiei.

Productivitate crescută

Vei afla punctele forte ale unei companii, nevoile salariale și beneficiile care îi influențează pe candidați să își schimbe locul de muncă și le vei putea folosi în avantajul tău pentru a-i motiva și a-i păstra cât mai mult în compania ta pe cei mai valorosi angajati.

Parteneriat solid

Îți punem la dispoziție talentele de care ai nevoie să îți atingi obiectivele, să îți dezvolți afacerea și să depășești competiția. Asigură-te de crearea unui parteneriat solid și avantajos prin contactarea echipei BVB Recruit compusă din oameni open-minded și mereu orientați către clienți și rezultate de succes

Cum Lucrăm

Un proces simplu, clar și rapid

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Planificarea

Identificăm împreună unde există o nevoie de resurse umane, astfel încât prin soluțiile oferite de noi să crești productivitatea și să realizezi o expansiune a activității

Interviul

În momentul în care găsim un candidat potrivit pentru profilul jobului pe care compania ta îl oferă, stabilim cât mai curând un interviu pentru a putea acoperi deficitul de personal din cadrul companiei.

Jobul oferit

Va fi ocupat de persoana pe care ai văzut-o la interviu și care este cea mai potrivită din punct de vedere al abilităților, competențelor, valorilor și dorințelor, astfel încât să se creeze un parteneriat avantajos, pe termen lung.

%
din organizații
văd retenția angajaților o problemă și 22% dintre noii angajați își părăsesc job-ul în primele 45 de zile.

Află de ce ai probleme

Oferim informații pentru companii și angajați atât pe blog-ul nostru și pe social media, cât și prin newslettere periodice.

Administrare de personal

Pregătește-te sa primesti servicii care îți depășesc așteptările. Prin administrarea resurselor umane, vei primi candidații care au profilul relevant pentru compania ta. Noi le oferim trainigurile necesare, ne ocupăm de toată documentația și de celelalte responsabilități legale pe care le avem față de angajați, cum ar fi: plata salariilor, taxelor și impozitelor și managementul contractului de muncă.

Am nevoie

Calcul Salarial

Câștigă mai multă libertate pentru a face lucruri la care ești cu adevărat priceput în interiorul afacerii și care te pot ajuta să îți duci afacerea la un alt nivel. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de calculul salarial și să îți oferim suport pentru administrarea documentelor personale, gestionarea relației cu autoritățile și raportarea către instituțiile competente.

am nevoie

Recrutare și selecție

Recrutarea se face pe baza informațiilor generale despre compania ta, a culturii organizaționale și a valorilor din cadrul ei, dar și în funcție de caracteristicile jobului vacant. Compania noastră are mai multe surse de recrutare personal și ne asigurăm mereu că selectăm oamenii care au aptitudinile și competențele necesare pentru job, dar care în același timp, au dăruire, dorință de învățare continuă, pasiune și voința de a-și depăși limitele. Tot acest proces de recrutare este cât se poate de scurt, iar selecția finală se face în urma interviului cu managerul din compania ta.

am nevoie

Muncă temporară

Pentru perioadele în care ai un proiect care ia amploare, târguri și lansări de produse, un coleg care lipsește o perioadă îndelungată de la serviciu sau activitatea afacerii crește în funcție de sezon, noi punem la dispozitie resursele umane determinate să te ajute să duci la indeplinire cu brio obiectivele din departament.

Scapi de stres, platești mai puțin, câștigi flexibilitate și timp liber atunci când ne lași pe noi să ne ocupăm de recrutarea și plasarea angajaților pe perioadă determinată.

Am nevoie

Mediere

Daca te-ai gandit vreodată că ți se pare prea complicat să externalizezi serviciul de recrutare sau ai avut o experiență neplacută cu o alta agenție de recrutare personal, BVB Recruit te asigură că experții noștri îți vor fi alături în orice moment. Îți punem la dispozitie un consultant care să medieze orice conflict apărut și care să ofere soluții chiar și la cele mai complexe probleme care pot să aibă un impact negativ asupra productivității și activității firmei.

Am nevoie

Training-uri

Oamenii sunt nucleul afacerii noastre. Suntem alături de ei și tot ceea ce facem este pentru a veni în sprijinul lor. Ne preocupă să știm că oamenii care ajung la noi sunt încrezători în forțele proprii și merg mai departe să lucreze cu încredere, determinare și energie pozitivă. Trainingurile pe care noi le oferim sunt pentru integrarea cât mai rapidă a personalului în organizațiile cu care noi suntem parteneri. Prin aceste traininguri ne asigurăm că găsim pentru companii oamenii cei mai potriviți și capabili, într-un timp cât mai scurt.

Am nevoie

Recrutare personal din Asia

Primește cu încredere personal din Asia, fără să îți faci griji legate de acte sau integrarea necesară

Compania BVB Recruit și-a deschis aripile spre noi meleaguri pentru a veni în întâmpinarea companiilor care au probleme în a găsi angajați muncitori, responsabili, competitivi și pasionați de ceea ce fac, în special în domeniile: hotelier, construcții, restaurante, agricultură, industria de textile și auto.

În acest scop am început să recrutăm personal din Nepal, Vietnam, Sri Lanka, India, Malaezia, Indonezia și Filipine. Cunoaștem cu exactitate care sunt procedurile de recrutare și angajare ale cetățenilor din Asia, documentația și vizele necesare pentru șederea și angajarea lor pe teritoriul țării noastre. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru ca tu să stai fără griji și să te bucuri de beneficiile de a avea personal calificat potrivit pentru nevoile companiei tale.

Niciodată nu a fost mai ușor să recrutezi personal asiatic. BVB Recruit va fi în permanență în legatură cu instituțiile statului roman și a celui de reședință al viitorilor angajați, pentru ca documentația necesară să fie completă și aceștia să poată lucra în condiții legale și sigure pentru compania ta. De asemenea, pentru o adaptare cât mai ușoară și rapidă, venim în sprijinul lor cu programe complexe de integrare create special pentru ei, pentru a se simți ca acasă.

Vreau personal Asiatic
SUNĂ-NE ACUM

Pregătiți oricând pentru o discuție

+40 747 976 115

La telefon sau pe email

  Numele *

  Adresa de email *

  Subiectul *

  Mesaj

  Introdu codul de mai jos

  captcha

  Telefon

  +40 747 976 115

  Email

  office@bvb-recruit.ro

  BVB Recruit